Családi ház bontás, sittszállítás

Akár költözik, akár tavaszi nagytakarítást végez, akár felújítást végez, ládáink biztonságos ártalmatlanítási megoldást kínálnak nagy mennyiségű hulladékhoz.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (30) 251 9689Állunk
rendelkezésére!
Családi ház bontás, sittszállítás Családi ház bontás, sittszállítás

Családi ház bontás

Egy megbízható konténeres cég nagyban segíthet a házbontás során. Az ilyen cég nem csak a megfelelő méretű és típusú konténert biztosítja a bontási hulladék elszállításához, hanem segít azok elhelyezésében és a hulladék begyűjtésében is. A tapasztalt szakemberekkel dolgozó konténeres cég továbbá biztosítani tudja a hulladékszállítási engedélyeket és a megfelelő dokumentációkat a bontási munkálatokhoz.


Cégünk vállalja a bontási munkálatokat is, amely magában foglalja a szerkezetek és épületrészek, mint például falak, tetők, padlók, nyílászárók eltávolítását és azok biztonságos elszállítását a megfelelő konténerek segítségével. Az általunk biztosított, megfelelő géppark, szerszámok és felszerelések segítségével a bontási munkálatok gyorsan és hatékonyan elvégezhetőek.


Családi ház épületbontása esetén szakértői szemmel kell vizsgálni a bontási területet és felmérni az épület állapotát. Fontos szerepet játszik a környező ingatlanok és az utca forgalmának figyelembe vétele is. A bontás után elengedhetetlen a terület takarítása és a hulladék elszállítása, amit mi garantáltan elvégezünk. Kérjen tőlünk ajánlatot, ha családi ház bontására van szüksége.

Ajánlatkérés

Családi ház bontási hulladék kezelése

A házbontás során fontos a hulladék megfelelő elszállítása és kezelése, hogy a környezet és az egészség védelme biztosított legyen. Egy megbízható konténeres cég biztosítja, hogy az elszállított hulladék megfelelő módon kerüljön ártalmatlanításra vagy újrahasznosításra. 


Cégünk az egész Budapesten és környékén vállalja a bontási hulladék elszállítását különböző méretű, 4-12 m³-es konténerekben. Kiváló áron dolgozunk, és a keletkező hulladék, sitt elszállítását is ránk bízhatja.


Ha az Ön számára fontos a gyorsaság, az ár és a minőség, kérje tőlünk egy perces árajánlatunkat a konténeres sittszállításra, valamint a bontási munkálatok és a hulladékszállítás biztonságos és hatékony elvégzéséhez. Rendelkezésére állunk minden kérdésével és kéréseivel kapcsolatban.

Konténer rendelés 1 perc alatt
Sitt szállítás, bontási hullladék kezelése
Épület bontás Budapest

Épület bontás Budapest

Az épületbontás során kiemelt fontosságú, hogy a munka a szabályoknak megfelelően történjen meg. A tapasztalt munkatársak és felszerelt géppark segítségével hatékonyan és biztonságosan végezzük el a bontási munkálatokat. Az épületbontás befejeztével pedig az keletkező hulladék elszállításában is segítséget tudunk nyújtani. Emellett, a konténeres sittszállítás is elérhető szolgáltatásaink között.


Az épületek bontása során nagyon fontos a környezetvédelem és az újrahasznosítás szempontjainak figyelembevétele. Az épületbontás után keletkező hulladék nagy része újrahasznosítható, ami nemcsak a környezetvédelmi szempontok miatt fontos, hanem anyag- és költségmegtakarítást is eredményezhet. A megfelelő szelektálás és hulladékkezelés segít abban, hogy minél kevesebb hulladék kerüljön a szemétlerakóba, így azok mérete is csökkenhet, és ezáltal csökken a környezeti terhelés is.

Nagy hangsúlyt fektetünk a biztonságra, illetőleg a lehető legkevesebb por és törmelék általi környezeti terhelés előidézésére, így minden esetben az előírásoknak megfelelően végezzük az épületek bontását.

Költözés vagy nagyobb felújítás?

Egy költöztetés vagy felújítása a tökéletes alkalom a garázs és a padlás kitakarításához. 


Amikor azoktól a haszontalan bútoroktól válik meg, amiket félrerakott, megfelelő méretű gyűjtőtartálya és annak elszállítására lesz szüksége.

Professzinális hulladékszállítás

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy kivételes szolgáltatást nyújtsunk Önnek.

Szakterületünk szakértőjeként az Ön vállalkozására vagy otthonára szabott és személyre szabott hulladék- és környezetvédelmi szolgáltatásokat kínálunk.

20 éves munkatapasztalat

Több mint 20 éve szolgáltatunk és gondoskodunk a magyarországi hulladékról, biztosítva, hogy a lehető legkörnyezetbarátabb és a jövőre összpontosító módon ártalmatlanítsák – a fenntarthatóbb holnap érdekében.


Sittes konténer bérlés 1 perc alatt!

Azonnali hívás +36 (30) 251 9689