Konténer bérlés

Otthoni, vagy üzleti, 4-12m³ konténer bérlés Budapesten és környékén. Szemetes konténer bérlés, sitt elhordás, vegyes hulladék-, murva-, kavics-, földszállítás, szóródó anyag (homok, sóder, murva, termőföld, kavics) konténeres szállítása.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (30) 251 9689Állunk
rendelkezésére!
Konténer bérlés Konténer bérlés

Konténer bérlés, földszállítás

Nem kell szakembernek lennie ahhoz, hogy szeméttárolót béreljen otthoni vagy környéki takarításokhoz. Akár barkácsprojektet végez, akár vállalkozót alkalmaz, vegye a saját kezébe a nagytakarításokat egyszerű és kényelmes lakossági szemétszállítási szolgáltatásainkkal! Az otthoni felújítástól kezdve a lakossági konténeres szemétszállításig segíthetünk megtalálni az Ön igényeinek megfelelő kukát a megfelelő áron, a költségkeretének megfelelő összeggel.

Lakásfelújítási projektek  konténeres szemétszállítása

A helyszíni szeméttároló segítségével könnyedén megszabadulhat a konyhai és fürdő átalakításokból, tetőfedő projektekből, udvari átalakításokból és egyebekből származó hulladéktól. Béreljen egy kisebb konténert egyetlen fal leütéséhez, vagy egy nagyobb konténert egy többszobás ház, lakás átalakításhoz. Vegye fel a kapcsolatot csapatunkkal, hogy megtalálja a megfelelő lakossági szeméttárolót a projektjéhez!

Visszahívást kérek!

Bontás, sitt konténer szállítás árak

A bontás és sittes konténer szállítás ára függ a konténer méretétől és a szállítás helyétől. Általában a konténer mérete 4, 6, 10, 12 vagy akár 35 köbméter is lehet. A szállítás távolsága is befolyásolja az árat, mivel a távolság növelése növeli a szállítási költségeket.

Az általunk adott árak tartalmazzák a konténer kihelyezését, a hulladék elszállítását és a hulladék feldolgozását. A bontási hulladék ára fajtánként eltérő lehet, például a beton, a tégla és a vasbeton ára eltérő lehet egymástól. Az árak a térfogat és a hulladék fajtájától is függhetnek.

A bontás és sittes konténer szállítás árai óradíjas rendszerben működnek. Ez azt jelenti, hogy az ár az eltöltött idő alapján alakul. Az árak magasabbak lehetnek a hétvégéken és az ünnepnapokon, mivel ezek a munkanapokon magasabb bérleti díjakkal járnak. A pontos árak megismerése érdekében vegye fel velünk kapcsolatot!

Sittes konténer bérlés
Bontás, sitt konténer szállítás árak
Konténer bérlés

Lomos konténer bérlés

Lomos konténert célszerű bérelni, ha nagyobb mennyiségű, nem használható tárgyat, bútort, szőnyeget vagy más hulladékot szeretnénk elszállíttatni. A lomos konténerek nagyobb űrtartalmúak, mint a sittes konténerek, és alkalmasak nagyobb volumenű hulladékok, például lakásfelújítások, háztartási nagytakarítások, vagy teljes lakásbelsők kivitelezésekor keletkező hulladékok elszállítására.

Fontos figyelembe venni, hogy a lomos konténerbe csak nem veszélyes, ártalmatlan hulladékot lehet helyezni el, mivel ezeket a konténereket általában az újrahasznosítás céljából hasznosítják. Továbbá, előzetesen érdemes felmérni, hogy mekkora konténert szeretnénk bérelni, és milyen időtartamra van szükségünk rá. A pontos árajánlatért és a bérlési feltételekért keressen minket telefonon a +36 (30) 251 9689 telefonszámon, vagy a kapcsolat menüpontra kattintva!

Lomos konténer bérlés

Vegyes hulladék szállítási díjak

A vegyes hulladék olyan háztartási vagy építési törmelék, amely többféle anyagot tartalmaz, például fa, műanyag, fém, papír, textil és egyéb hulladékokat. Ez azonban nem veszélyes hulladékot jelent, amely különleges kezelést igényelne.


Konténer bérlése esetén fontos megjegyezni, hogy a vegyes hulladékot különálló konténerben kell összegyűjteni és elszállítani. A vegyes hulladékot nem lehet más hulladéktípusokkal, például építési törmelékkel vagy zöldhulladékkal keverni.

Vegyes hulladékszállítás konténer ajánlatkérés

Amikor konténer bérlésről van szó, a vegyes hulladék elszállításának díja általában a konténer méretétől és a hulladék mennyiségétől függ. Fontos megjegyezni, hogy az árak különbözőek lehetnek különböző régiókban és különböző szolgáltatók esetében. A pontos árak megtudásához érdemes kapcsolatba lépni egy megbízható konténeres céggel.

Vegyes hulladék szállítási díjak
Vegyes hulladék szállítás
Vegyes hulladék szállítás

Murva, kavics, földszállítás

Kerti murva, murva, poros murva sóder, kő szállítás, tégla-darálmány, föld, töltőföld, termőföld, homok, mosott kavics, díszítő kavics, bányahomok, homokozó homok, bazalt zúzalék, mosott sóder, kulé kavics, komposzt, meddőföld konténeres szállítása.


Általában építkezéseken, kertrendezésnél vagy egyéb építőipari tevékenységek során van szükség ilyen szolgáltatásra, amikor nagyobb mennyiségű anyagot kell beszerezni, majd elszállítani.

Konténeres szóródó anyag szállítás

Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Kőbánya, Újbuda, Hegyvidék, Zugló, Rákosmente, Pestszentlőrinc-Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel, Budafok, Budatétény, Soroksár, Budakalász, Budakeszi, Csomád, Csömör, Dunakeszi, Erdőkertes, Fót, Göd, Kerepes, Kistarcsa, Mogyoród, Nagytarcsa, Őrbottyán, Pomáz, Solymár, Szada, Szentendre, Sződliget, Üröm, Veresegyház, Budapest 1. kerület, Budapest 2. kerület, Budapest 3. kerület, Budapest 4. kerület, Budapest 5. kerület, Budapest 6. kerület, Budapest 7. kerület, Budapest 8. kerület, Budapest 9. kerület, Budapest 10. kerület, Budapest 11. kerület, Budapest 12. kerület, Budapest 13. kerület, Budapest 14. kerület, Budapest 15. kerület, Budapest 16. kerület, Budapest 17. kerület, Budapest 18. kerület, Budapest 19. kerület, Budapest 20. kerület, Budapest 21. kerület, Budapest 22. kerület, Budapest 23. kerület

Vissza
Azonnali hívás +36 (30) 251 9689