Engedélyek

Fontos megfelelő céget választani a hulladékszállításhoz, mert ez biztosítja, hogy a hulladékot megfelelően és környezetbarát módon szállítják el, és nem okoznak káros hatásokat a környezetre.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (30) 251 9689Állunk
rendelkezésére!
Engedélyek Engedélyek

Hulladékszállítási- gazdálkodási engedélyek

Fontos megfelelő céget választani a hulladékszállításhoz, mert ez biztosítja, hogy a hulladékot megfelelően és környezetbarát módon szállítják el, és nem okoznak káros hatásokat a környezetre. Az engedély nélküli hulladékszállítás büntetést vonhat maga után, és akár veszélyes is lehet az egészségre és a környezetre nézve.


Cégünk 25 éve megbízhatóan, professzionálisan működik a konténeres sitt és hulladékszállítás területén Budapesten és környékén. Rendelkezünk minden szükséges engedéllyel, így biztosak lehetnek benne, hogy a hulladékukat biztonságosan és környezetbarát módon szállítjuk el.


Vállalunk földmunkákat és tereprendezést, valamint a sitt szállítást is, ha például bontás utáni törmeléket is szeretnék elszállíttatni. Cégünk Budapest minden kerületben és Pest megyében vállal megbízást, és folyamatos akciókkal igyekszik a lehető legkedvezőbb árakat biztosítani. Gondosan karbantartott munkagépeket, korszerű technológiát, tapasztalt szakembereket biztosítunk, hogy minőségi végeredményt érjünk el. Ha megbízhatóságot, gyorsaságot és verhetetlen akciókat keres, akkor a válasszon minket!

Mit kell tudni a konténer rendelés kapcsán?

Mit kell tudni a konténer rendelés kapcsán?

Konténer rendelés esetén nagyon fontos tudni, hogy a megrendelőnek biztosítania kell a konténer kihelyezéséhez szükséges területet, legyen szó akár a le-, akár a felvitelről. Kérjük, hogy amennyiben ez nehézségekbe ütközhet, erről mindenképpen tájékoztasson minket előre!

A biztonságos kihelyezéshez legalább 3 méter széles kapu szükséges, hiszen a konténeres autóink 3.20 - 3.40 méter magasak. A kihelyezés során nagyon fontos a biztonságos manőverezés, ezért fontos megjegyezni, hogy a cégünk autói 2.50 méter hosszúak, és ezekkel biztonságosan tudunk manőverezni a konténerekkel.

Konténer bérlés 1 hétre

Fontos tudni, hogy a konténerek a kihelyezéstől számított egy héten belül a kihelyezett területen maradhatnak, de egyedi igényeket is figyelembe veszünk és rugalmasak vagyunk az időtartamot illetően.

Rendelkezésre állunk további információkkal és egyedi elbírálással a telefonon. Emellett széles választékban kínálunk szóródó anyagokat is, mint például murva, kavics, homok, sóder és betondarálék. Ha a szóródó anyagok felhasználása miatt van szükség további időre a konténerre, természetesen arra is van lehetőség. Bátran keressen minket, hogy segíthessünk Önnek a megfelelő konténer és szóródó anyag kiválasztásában!

Konténer bérlés 1 hétre

Konténer rendelés Pest megye egész területén!

Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Kőbánya, Újbuda, Hegyvidék, Zugló, Rákosmente, Pestszentlőrinc-Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel, Budafok, Budatétény, Soroksár, Budakalász, Budakeszi, Csomád, Csömör, Dunakeszi, Erdőkertes, Fót, Göd, Kerepes, Kistarcsa, Mogyoród, Nagytarcsa, Őrbottyán, Pomáz, Solymár, Szada, Szentendre, Sződliget, Üröm, Veresegyház, Budapest 1. kerület, Budapest 2. kerület, Budapest 3. kerület, Budapest 4. kerület, Budapest 5. kerület, Budapest 6. kerület, Budapest 7. kerület, Budapest 8. kerület, Budapest 9. kerület, Budapest 10. kerület, Budapest 11. kerület, Budapest 12. kerület, Budapest 13. kerület, Budapest 14. kerület, Budapest 15. kerület, Budapest 16. kerület, Budapest 17. kerület, Budapest 18. kerület, Budapest 19. kerület, Budapest 20. kerület, Budapest 21. kerület, Budapest 22. kerület, Budapest 23. kerület

Vissza
Azonnali hívás +36 (30) 251 9689