Óriás konténer bérlés

Óriás, 35 köbméteres konténereink bérlését elsősorban céges, ipari mennyiségű építési törmelékek, lomok elszállításához javasoljuk. Kiváló minőségű, kedvező árú, nagy mennyiséget magába foglaló konténereink mellett további méretekkel is szolgálunk.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (30) 251 9689Állunk
rendelkezésére!
Óriás konténer bérlés Óriás konténer bérlés

Óriás konténer a legnagyobb mennyiségű hulladékhoz

Cégünknél biztosan megtalálja az elképzelésének és igényének megfelelő méretű konténert. Többféle méretű konténerek közül választhatja ki, hogy az Ön által elszállíttatni kívánt hulladékhoz mekkora konténert szeretne bérelni tőlünk. 4, 6, 8, 10, 12  köbméteres konténereken kívül akár 35 köbméteres, óriás konténer bérlés esetén is a rendelkezésére  tudunk állni.

Az óriás az a méretű konténer, amelyet főleg céges, ipari mennyiségű építési törmelékek, lomok elszállításához szoktak rendelni cégünk ügyfelei. Ilyenek például az önkormányzatok, amikor lomtalanítást végeznek, vagy építési vállalkozások nagy léptékű beruházásai, ahol hatalmas mennyiségű hulladék, sitt, törmelék keletkezik.

Amennyiben Önnek is szüksége van rá, szívesen fogadják hívását az ügyfélszolgálatunkon!

Építkezések, ház-és lakásfelújítások idején keletkezett törmelékek, sitt és hulladék elszállítása higiéniai szempontból is fontos, nemcsak azért, hogy rend és tisztaság legyen, vagy azért, hogy helyet szabadítsunk fel. 

Az óriás méretű, 35 köbméter térfogató konténereken kívül további, többféle méretű konténerek bérlésének lehetőségét is megadjuk ügyfeleinknek. Attól függően választhatja ki, amekkora mennyiségű hulladék elszállítását szeretne megoldani. Cégünk vállalja a hulladék elszállítását is a bontás során keletkezett építési törmelékekkel együtt. A konténeres hulladékszállítás szolgáltatásunk révén biztosítjuk, hogy a hulladék elszállítása zökkenőmentesen és környezetbarát módon történjen.

Nálunk az árak is az ügyfelek megelégedésére alakultak. A konténerek bérlési díja tartalmazza a konténer kihelyezés, a hulladék elszállítás és a hulladék feldolgozásának ára is. A bontási hulladék ára eltérhet, például a beton, a tégla és a vasbeton esetében. Módosulhatnak az árak a térfogat és a hulladék fajtájának függvényében. A bontás és sittes konténer szállítás árai óradíjas rendszerben működnek.

Az árakkal kapcsolatos bővebb információkért vegye fel velünk kapcsolatot!

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni? Kíváncsi, hogy mikorra tudunk konténert szállítani? Bizonytalan abban, hogy milyen konténert szeretne, hogy milyen összeggel kell számolnia? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 07:00 - 16:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (30) 251 9689

Szeretne írásban árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és töltse ki az 1 perces konténer-rendelő adatlapunkat!

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

Óriás konténer bérlés Pest megye egész területén!

Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Kőbánya, Újbuda, Hegyvidék, Zugló, Rákosmente, Pestszentlőrinc-Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel, Budafok, Budatétény, Soroksár, Budakalász, Budakeszi, Csomád, Csömör, Dunakeszi, Erdőkertes, Fót, Göd, Kerepes, Kistarcsa, Mogyoród, Nagytarcsa, Őrbottyán, Pomáz, Solymár, Szada, Szentendre, Sződliget, Üröm, Veresegyház, Budapest 1. kerület, Budapest 2. kerület, Budapest 3. kerület, Budapest 4. kerület, Budapest 5. kerület, Budapest 6. kerület, Budapest 7. kerület, Budapest 8. kerület, Budapest 9. kerület, Budapest 10. kerület, Budapest 11. kerület, Budapest 12. kerület, Budapest 13. kerület, Budapest 14. kerület, Budapest 15. kerület, Budapest 16. kerület, Budapest 17. kerület, Budapest 18. kerület, Budapest 19. kerület, Budapest 20. kerület, Budapest 21. kerület, Budapest 22. kerület, Budapest 23. kerület

Vissza
Azonnali hívás +36 (30) 251 9689