Konténer szállítás

Lakás-és házfelújítási munkák során keletkező sittek, bontási törmelékek tárolása, elszállítása cégünk szolgáltatását igénybe véve nem okoz gondot. Vegye igénybe konténeres hulladékelszállításunkat!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (30) 251 9689Állunk
rendelkezésére!
Konténer szállítás Konténer szállítás

Konténer szállítás

Az életünk során számos olyan alkalom van, amikor nagyobb mennyiségű hulladékot, lomot, építési törmeléket halmozunk fel, és annak eltüntetésére valamilyen megoldásra van szükségünk.  

Ilyen esetekben meg kell találni azt a szolgáltatót, amelyik nemcsak elszállítja, hanem konténereket is biztosít a hulladékok összegyűjtéséhez.


Azért is fontos megoldást találni a lomok, hulladékok eltávolítására, mert a rendezetlen környezeten kívül egészségügyi biztonsági kockázatot is jelent a felhalmozódott szemét. Már a tárolása sem mindig oldható meg könnyen, az elszállítását pedig kifejezetten problémás lehet egyedül logisztikázni. 

Íme a megoldás: konténeres elszállítás.


A cégünk által kínált szolgáltatást lomos konténerek bérlését éppen úgy igénybe lehet venni épületek bontásából, építkezésekből létrejött törmelékek esetén, mint pl.hulladékok, lomok eltávolítására. Ha ilyet bérel, biztosan a megfelelő módon veszik kezelésbe az Öntől elszállított anyagot.


Hulladékmennyiségének megfelelően választhatja ki a lomos konténereket a cégünk által kínált különböző méretek közül.

Ajánlatkérés

Kiválaszthatja a lomos konténer méretét 

Ha a konténer bérlése mellett dönt, akkor megspórolhatja a fáradságos és időigényes hulladék elszállítását, és több helyet szabadíthat fel az építkezés vagy felújítás során. Tehát nem csak kényelmes, hanem gazdaságos megoldás is egyben. Bízza ránk a hulladék elszállítását, és élvezze az építkezés vagy felújítás folyamatát!

Cégünk által kínált lomos konténerek kiváló minőségűek és megbízhatóak. Különböző méretű konténerekkel rendelkezünk, így minden igényt ki tudunk szolgálni. 

A 4 m³, 6 m³, 8 m³ és 10 m³-es méretek biztosítják, hogy minden mennyiségű lomot hatékonyan és biztonságosan tudunk elszállítani.

A konténereink a legmagasabb minőségi és biztonsági követelményeknek megfelelnek, és szakértői szemmel kiválogatott anyagokból készülnek. 

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek a szolgáltatásunkkal. Fontos számunkra, hogy kényelmesen érezzék magukat azzal, hogy mi levesszük a vállukról a hulladék elszállításának terhét.

A kiváló ár/érték arány a másik olyan szempont, amelyet figyelembe véve igyeksztünk ügyfeleink elégedettségét elérni. Éppen ezért a 4. 15. és 13. kerületekben, valamint Dunakeszin, Fóton és Gödön garantáljuk a legjobb konténer bérlés árat.

Lomos konténer méterek

Költözés vagy nagyobb felújítás?

Egy költöztetés vagy felújítása a tökéletes alkalom a garázs és a padlás kitakarításához. 


Amikor azoktól a haszontalan bútoroktól válik meg, amiket félrerakott, megfelelő méretű gyűjtőtartálya és annak elszállítására lesz szüksége.

Professzinális hulladékszállítás

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy kivételes szolgáltatást nyújtsunk Önnek.

Szakterületünk szakértőjeként az Ön vállalkozására vagy otthonára szabott és személyre szabott hulladék- és környezetvédelmi szolgáltatásokat kínálunk.

20 éves munkatapasztalat

Több mint 20 éve szolgáltatunk és gondoskodunk a magyarországi hulladékról, biztosítva, hogy a lehető legkörnyezetbarátabb és a jövőre összpontosító módon ártalmatlanítsák – a fenntarthatóbb holnap érdekében.


Lomos konténer bérlés 1 perc alatt!

Legolcsóbb lomos konténer bérlése

Legolcsóbb lomos konténer bérlése

Cégünk az 4. 15. és 13. kerületekben, valamint Dunakeszin, Fóton és Gödön garantálja a legjobb konténer bérlés árat. 

Folyamatos akcióink alapján kínáljuk kifejezetten kedvező áron a lomos konténerek bérlési lehetőségét. Ne keressen tovább, nálunk biztosan megtalálja, amire szüksége van: kiváló munkavégzés, kedvező ár!

Konténer rendelés
Azonnali hívás +36 (30) 251 9689