Olcsó konténer bérlés

Az építkezések, ingatanok felújításánál keletkezett hulladékok elszállításának legkényelmesebb módja, ha konténert bérel. Nálunk olcsó, de kiváló minőségű konténereket bérelhet. A remek ár/érték arányban kínált konténereinkkel elégedettek az ügyfeleink.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (30) 942 8183Állunk
rendelkezésére!
Olcsó konténer bérlés Olcsó konténer bérlés

Kedvező árakon kínáljuk konténereinket

Ne okozzon gondot Önnek a házbontásokból, épület felújításokból, építkezésekből keletkezett hulladékok elszállítása! Ezt a munkát bízza cégünkre! Még a pénztárcájára is tekintettel vagyunk: a legjobb minőségű szolgáltatást olcsón, kedvező áron biztosítjuk.


Olcsó konténeres bérlés lehetőségét kínáljuk ügyfeleink számára.  A törmelék, sitt, hulladék és lom rengeteg helyet foglal el, nem beszélve arról a kockázatról, amely egészségügyi téren merül fel. Ezért a legjobb, amit tehet, hogy felhívja ügyfélszolgálatunkat, és kiválasztja azt a konténert, amely az elszállítandó hulladék mennyiségéhez szükséges lehet.

Ön biztos lehet abban hogy az olcsó konténeres szállítás megrendelése megérte, minden megbízhatóan történik.


Olcsón konténer bérlés szolgáltatásunk folyamatos, a konténerek több méretben állnak ügyfeleink rendelkezésére. Cégünk vállalja a hulladék elszállítását is a bontás során keletkezett építési törmelékekkel együtt. A konténeres hulladékszállítás szolgáltatásunk révén biztosítjuk, hogy a hulladék elszállítása zökkenőmentesen és környezetbarát módon történjen.

Ha csak kisebb mennyiségű sitt elszállítására van szüksége, akkor kisebb méretű konténert tud tőlünk bérelni. Ugyanígy a nagyobb mennyiségnél nagyobb térfogatú konténerek állnak rendelkezésére. Választhat az alábbi konténer méretek közül: 4, 6, 10, 12 vagy akár 35 köbméter.


Kedvező áraink magukba foglalják a konténer kihelyezését, a hulladék elszállítását és a hulladék feldolgozását. Fajtánként eltérő lehet az építési, bontási, sitt termékek, például a beton, a tégla és a vasbeton ára.

Az árak a térfogat és a hulladék fajtájának függvényében változhatnak. Ahhoz, hogy pontos árakat adhassunk, vegye fel velünk kapcsolatot!

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni? Kíváncsi, hogy mikorra tudunk konténert szállítani? Bizonytalan abban, hogy milyen konténert szeretne, hogy milyen összeggel kell számolnia? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 07:00 - 16:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (30) 942 8183

Szeretne írásban árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és töltse ki az 1 perces konténer-rendelő adatlapunkat!

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

Olcsó konténer bérlés Pest megye egész területén!

Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Kőbánya, Újbuda, Hegyvidék, Zugló, Rákosmente, Pestszentlőrinc-Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel, Budafok, Budatétény, Soroksár, Budakalász, Budakeszi, Csomád, Csömör, Dunakeszi, Erdőkertes, Fót, Göd, Kerepes, Kistarcsa, Mogyoród, Nagytarcsa, Őrbottyán, Pomáz, Solymár, Szada, Szentendre, Sződliget, Üröm, Veresegyház, Budapest 1. kerület, Budapest 2. kerület, Budapest 3. kerület, Budapest 4. kerület, Budapest 5. kerület, Budapest 6. kerület, Budapest 7. kerület, Budapest 8. kerület, Budapest 9. kerület, Budapest 10. kerület, Budapest 11. kerület, Budapest 12. kerület, Budapest 13. kerület, Budapest 14. kerület, Budapest 15. kerület, Budapest 16. kerület, Budapest 17. kerület, Budapest 18. kerület, Budapest 19. kerület, Budapest 20. kerület, Budapest 21. kerület, Budapest 22. kerület, Budapest 23. kerület

Vissza
Azonnali hívás +36 (30) 942 8183