4 köbméteres konténer bérlés

Konténereink több méretben is bérelhetők. A 4 köbméteres a kevesebb mennyiségű háztartási hulladék, lom, sitt, törmelék, zöldhulladék elszállítására javasolt.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (30) 251 9689Állunk
rendelkezésére!
4 köbméteres konténer bérlés 4 köbméteres konténer bérlés

Mihez rendeljen 4 köbméteres konténert?

Többféle méretű konténerek közül választhatja ki, hogy az Ön által elszállíttatni kívánt hulladékhoz mekkora konténert szeretne bérelni tőlünk. 4, 6, 8, 10, 12, de akár 35 köbméteres konténerrel is tudunk szolgálni.


4 köbméteres az a méretű konténer, amelyet elsősorban a háztartási zöldhulladékok, kisebb mennyiségű építési törmelékek, lomok elszállításához szoktak rendelni cégünk ügyfelei. Amennyiben Önnek is szüksége van rá, szívesen fogadják hívását az ügyfélszolgálatunkon.


Építkezések, ház-és lakásfelújítások idején keletkezett törmelékek, sitt és hulladék elszállítása higiéniai szempontból is fontos, nemcsak azért, hogy rend és tisztaság legyen, illetve helyet szabadítsunk fel. 


Többféle méretű konténerek bérlésének lehetőségét adjuk ügyfeleinknek. Attól függően választhatja ki, amekkora mennyiségű hulladék elszállítását szeretne megoldani. Cégünk vállalja a hulladék elszállítását is a bontás során keletkezett építési törmelékekkel együtt. A konténeres hulladékszállítás szolgáltatásunk révén biztosítjuk, hogy a hulladék elszállítása zökkenőmentesen és környezetbarát módon történjen.

Konténerbérlési áraink tartalmazzák a konténer kihelyezését, a hulladék elszállítását és a hulladék feldolgozását is. A bontási hulladék ára eltérhet, például a beton, a tégla és a vasbeton esetében. Módosulhatnak az árak a térfogat és a hulladék fajtájának függvényében. A bontás és sittes konténer szállítás árai óradíjas rendszerben működnek.

Az árakkal kapcsolatos bővebb információkért  vegye fel velünk kapcsolatot!

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni? Kíváncsi, hogy mikorra tudunk konténert szállítani? Bizonytalan abban, hogy milyen konténert szeretne, hogy milyen összeggel kell számolnia? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 07:00 - 16:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (30) 251 9689

Szeretne írásban árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és töltse ki az 1 perces konténer-rendelő adatlapunkat!

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

4 köbméteres konténer bérlés Pest megye egész területén!

Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Kőbánya, Újbuda, Hegyvidék, Zugló, Rákosmente, Pestszentlőrinc-Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel, Budafok, Budatétény, Soroksár, Budakalász, Budakeszi, Csomád, Csömör, Dunakeszi, Erdőkertes, Fót, Göd, Kerepes, Kistarcsa, Mogyoród, Nagytarcsa, Őrbottyán, Pomáz, Solymár, Szada, Szentendre, Sződliget, Üröm, Veresegyház, Budapest 1. kerület, Budapest 2. kerület, Budapest 3. kerület, Budapest 4. kerület, Budapest 5. kerület, Budapest 6. kerület, Budapest 7. kerület, Budapest 8. kerület, Budapest 9. kerület, Budapest 10. kerület, Budapest 11. kerület, Budapest 12. kerület, Budapest 13. kerület, Budapest 14. kerület, Budapest 15. kerület, Budapest 16. kerület, Budapest 17. kerület, Budapest 18. kerület, Budapest 19. kerület, Budapest 20. kerület, Budapest 21. kerület, Budapest 22. kerület, Budapest 23. kerület

Vissza
Azonnali hívás +36 (30) 251 9689