4-12 köbméteres konténer bérlés

Különböző mennyiségű hulladék elszállításához különböző méretű konténerre van szükség. Válasszon kedvére 4 és 35 köbméteres konténereink közül! Áraink tartalmazzák a konténer kihelyezését, a hulladék elszállítását és a hulladék feldolgozását is.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (30) 251 9689Állunk
rendelkezésére!
4-12 köbméteres konténer bérlés 4-12 köbméteres konténer bérlés

4-12 köbméteres konténerek bérlése

Köbméterenként több változatban is bérelhet tőlünk konténert építkezéskor, ingatlan felújításkor keletkezett hulladékok, sittek, törmelékek elszállításához. 


Ezeknek a hulladékoknak a tárolása és szállítása egészségügyi és egyéb okokból is kockázatos, ezért feltétlenül meg kell oldani az elszállításukat. A cégünk kínálatában lévő konténereket a törmelék, sitt, hulladék mennyiségtől függően tudja kiválasztani 4, 6, 8, 10, 12, 35 köbméteres méretek közül.


Nincs kényelmesebb és egyszerűbb módja a hulladékok elszállításának, mint a konténeres bérlés. Cégünk mindenben áll rendelkezésére, a törmeléket biztonságosan, megfelelő módon szállítjuk el.


Többféle méretű konténerek bérlésének lehetőségét adjuk ügyfeleinknek. Attól függően választhatja ki, amekkora mennyiségű hulladék elszállítását szeretne megoldani. Cégünk vállalja a hulladék elszállítását is a bontás során keletkezett építési törmelékekkel együtt. A konténeres hulladékszállítás szolgáltatásunk révén biztosítjuk, hogy a hulladék elszállítása zökkenőmentesen és környezetbarát módon történjen.

Ha kevesebb hulladéka van, mint amekkorához szükség van egy konténerre, juttassa el cégünk telephelyének átvevő pontjára! Ha viszont nagyobb mennyiségűt szeretne elszállíttatni, érdeklődjön a lehetőségekről az ügyfélszolgálatunkon!


Konténereink elérhetőek 4, 6, 8, 10, 12, 35 köbméteres méretekben, ettől eltérő mennyiségekről egyeztessen velünk!


Az árak tartalmazzák a konténer kihelyezését, a hulladék elszállítását és a hulladék feldolgozását is. A bontási hulladék ára eltérhet, például a beton, a tégla és a vasbeton esetében. Módosulhatnak az árak a térfogat és a hulladék fajtájának függvényében. A bontás és sittes konténer szállítás árai óradíjas rendszerben működnek.


A pontos árak megismerése érdekében vegye fel velünk kapcsolatot!

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni? Kíváncsi, hogy mikorra tudunk konténert szállítani? Bizonytalan abban, hogy milyen konténert szeretne, hogy milyen összeggel kell számolnia? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 07:00 - 16:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (30) 251 9689

Szeretne írásban árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és töltse ki az 1 perces konténer-rendelő adatlapunkat!

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

4-12 köbméteres konténer bérlés Pest megye egész területén!

Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Kőbánya, Újbuda, Hegyvidék, Zugló, Rákosmente, Pestszentlőrinc-Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel, Budafok, Budatétény, Soroksár, Budakalász, Budakeszi, Csomád, Csömör, Dunakeszi, Erdőkertes, Fót, Göd, Kerepes, Kistarcsa, Mogyoród, Nagytarcsa, Őrbottyán, Pomáz, Solymár, Szada, Szentendre, Sződliget, Üröm, Veresegyház, Budapest 1. kerület, Budapest 2. kerület, Budapest 3. kerület, Budapest 4. kerület, Budapest 5. kerület, Budapest 6. kerület, Budapest 7. kerület, Budapest 8. kerület, Budapest 9. kerület, Budapest 10. kerület, Budapest 11. kerület, Budapest 12. kerület, Budapest 13. kerület, Budapest 14. kerület, Budapest 15. kerület, Budapest 16. kerület, Budapest 17. kerület, Budapest 18. kerület, Budapest 19. kerület, Budapest 20. kerület, Budapest 21. kerület, Budapest 22. kerület, Budapest 23. kerület

Vissza
Azonnali hívás +36 (30) 251 9689