Hulladék konténer bérlés

Hulladék, sitt, építkezési törmelék keletkezése elkerülhetetlen egy házépítés, vagy felújítási munkák során. Ezek tárolását vagy elszállítását meg kell oldani, mégpedig biztonságosan. Az elszállításhoz béreljen cégünktől konténert kedvező áron!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (30) 251 9689Állunk
rendelkezésére!
Hulladék konténer bérlés Hulladék konténer bérlés

Konténer bérlés hulladék elszállításához

Nincs az az építkezés vagy lakás-házfelújítás, ahol ne keletkezne kisebb vagy nagyobb mennyiségű törmelék, lom, hulladék. Ilyen esetben a legjobb megoldás, ha hulladék konténert bérel, és elszállíttatja. Cégünk erre vállalkozik: levesszük ennek terhét az ön válláról!

Számíthat ránk, ha meg akar szabadulni a hulladéktól. Konténer bérléssel megoldhatja ezt a gondot. Különbözó méretekből választhatja ki azt, amelyik a hulladék mennyiségének megfelelő. Így annak arányában számítjuk fel a díjat is.

Kínálatunk arra irányul, hogy Önnek ne legyen gondja a hulladék elszállításával, szolgáltatásunk az Ön kényelmét és nyugalmát biztosítja ezen a téren. 

A sitt, törmelék, hulladék, lom mennyiségének megfelelő méretű konténer bérlése kedvező áron történik a cégünknél. A bontás és sittes konténeres hulladék szállítás ára függ a konténer méretétől és a szállítás távolságától. A konténerek mérete 4, 6, 10, 12 vagy akár 35 köbméter.


Cégünk vállalja a hulladék elszállítását is a bontás során keletkezett építési törmelékekkel együtt. A konténeres hulladékszállítás szolgáltatásunk révén biztosítjuk, hogy a hulladék elszállítása zökkenőmentesen és környezetbarát módon történjen.

Nagyon fontos számunkra az ügyfelek elégedettsége. Ennek érdekében folyamatos akciókat hirdetünk.

A bontás és sittes konténeres hulladék szállítás ára függ a konténer méretétől és a szállítás távolságától. Az alábbi konténer méretekből választhat: 4, 6, 10, 12 vagy akár 35 köbméter.


Az az ár, amelyet cégünk megállapít, magába foglalja a konténer kihelyezését, a hulladék elszállítását és a hulladék feldolgozását is. A bontási hulladék ára fajtánként eltérő lehet, például a beton, a tégla és a vasbeton ára eltérő lehet egymástól.

Módosulhatnak az árak a térfogat és a hulladék fajtájának függvényében. A bontás és sittes konténer szállítás árai óradíjas rendszerben működnek.

A pontos árak megismerése érdekében vegye fel velünk kapcsolatot!

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni? Kíváncsi, hogy mikorra tudunk konténert szállítani? Bizonytalan abban, hogy milyen konténert szeretne, hogy milyen összeggel kell számolnia? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 07:00 - 16:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (30) 251 9689

Szeretne írásban árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és töltse ki az 1 perces konténer-rendelő adatlapunkat!

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

Hulladék konténer bérlés Pest megye egész területén!

Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Kőbánya, Újbuda, Hegyvidék, Zugló, Rákosmente, Pestszentlőrinc-Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel, Budafok, Budatétény, Soroksár, Budakalász, Budakeszi, Csomád, Csömör, Dunakeszi, Erdőkertes, Fót, Göd, Kerepes, Kistarcsa, Mogyoród, Nagytarcsa, Őrbottyán, Pomáz, Solymár, Szada, Szentendre, Sződliget, Üröm, Veresegyház, Budapest 1. kerület, Budapest 2. kerület, Budapest 3. kerület, Budapest 4. kerület, Budapest 5. kerület, Budapest 6. kerület, Budapest 7. kerület, Budapest 8. kerület, Budapest 9. kerület, Budapest 10. kerület, Budapest 11. kerület, Budapest 12. kerület, Budapest 13. kerület, Budapest 14. kerület, Budapest 15. kerület, Budapest 16. kerület, Budapest 17. kerület, Budapest 18. kerület, Budapest 19. kerület, Budapest 20. kerület, Budapest 21. kerület, Budapest 22. kerület, Budapest 23. kerület

Vissza
Azonnali hívás +36 (30) 251 9689