Mekkora konténert béreljek?

Cégünk a legkisebb méretű konténertől kezdve a legnagyobb, ipari méretűig többfélét is is kínál. 4, 6, 8, 10, 12, 35 köbméteres konténerrel is tudunk szolgálni. Árainkban van a konténer kihelyezése, a hulladék elszállítása és a hulladék feldolgozása is.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (30) 251 9689Állunk
rendelkezésére!
Mekkora konténert béreljek? Mekkora konténert béreljek?

Háztartás és ipari méretű hulladékok elszállítására is bérelhet konténert

Többféle méretű konténerek közül választhatja ki, hogy az Ön által elszállíttatni kívánt hulladékhoz mekkora konténert szeretne bérelni tőlünk. 4, 6, 8, 10, 12, de akár 35 köbméteres konténerrel is tudunk szolgálni.


4 köbméteres az a méretű konténer, amelyet elsősorban a háztartási zöldhulladékok, kisebb mennyiségű építési törmelékek, lomok elszállításához szoktak rendelni cégünk ügyfelei. 


A 10 köbméteres méretű konténer még a közepes kategóriába sorolható, többnyire a háztartási zöldhulladékok, közepes mennyiségű építési törmelékek, lomok elszállításához szoktak rendelni cégünk ügyfelei. Amennyiben Önnek is szüksége van rá, szívesen fogadják hívását az ügyfélszolgálatunkon.


35 köbméteres az a méretű konténer, amelyet főleg céges, ipari mennyiségű építési törmelékek, lomok elszállításához szoktak rendelni cégünk ügyfelei. Ilyenek például az önkormányzatok, amikor lomtalanítást végeznek, vagy építési vállalkozások nagy léptékű beruházásai, ahol hatalmas mennyiségű hulladék, sitt, törmelék keletkezik.


Amennyiben Önnek is szüksége van rá, szívesen fogadják hívását az ügyfélszolgálatunkon.


A többféle méretű konténerek bérlésének lehetőségével kényelmes választást biztosítunk ügyfeleink részére. Attól függően választhatja ki, amekkora mennyiségű hulladék elszállítását szeretne megoldani. Cégünk vállalja a hulladék elszállítását is a bontás során keletkezett építési törmelékekkel együtt. A konténeres hulladékszállítás szolgáltatásunk révén biztosítjuk, hogy a hulladék elszállítása zökkenőmentesen és környezetbarát módon történjen.

Bármelyik méretű konténerünket is választja, áraink tartalmazzák a konténer kihelyezését, a hulladék elszállítását és a hulladék feldolgozását is. A bontási hulladék ára eltérhet, például a beton, a tégla és a vasbeton esetében. Módosulhatnak az árak a térfogat és a hulladék fajtájának függvényében. 

Az árakkal és a konténerekkel kapcsolatos bővebb információkért vegye fel velünk kapcsolatot!

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni? Kíváncsi, hogy mikorra tudunk konténert szállítani? Bizonytalan abban, hogy milyen konténert szeretne, hogy milyen összeggel kell számolnia? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 07:00 - 16:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (30) 251 9689

Szeretne írásban árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és töltse ki az 1 perces konténer-rendelő adatlapunkat!

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

Mekkora konténert béreljek? Pest megye egész területén!

Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Kőbánya, Újbuda, Hegyvidék, Zugló, Rákosmente, Pestszentlőrinc-Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel, Budafok, Budatétény, Soroksár, Budakalász, Budakeszi, Csomád, Csömör, Dunakeszi, Erdőkertes, Fót, Göd, Kerepes, Kistarcsa, Mogyoród, Nagytarcsa, Őrbottyán, Pomáz, Solymár, Szada, Szentendre, Sződliget, Üröm, Veresegyház, Budapest 1. kerület, Budapest 2. kerület, Budapest 3. kerület, Budapest 4. kerület, Budapest 5. kerület, Budapest 6. kerület, Budapest 7. kerület, Budapest 8. kerület, Budapest 9. kerület, Budapest 10. kerület, Budapest 11. kerület, Budapest 12. kerület, Budapest 13. kerület, Budapest 14. kerület, Budapest 15. kerület, Budapest 16. kerület, Budapest 17. kerület, Budapest 18. kerület, Budapest 19. kerület, Budapest 20. kerület, Budapest 21. kerület, Budapest 22. kerület, Budapest 23. kerület

Vissza
Azonnali hívás +36 (30) 251 9689