Sittszállítás Budapest

A házak bontása, építése, a lakás-vagy házfelújítás sitt, törmelék keletkezésével jár együtt. Ezek tárolását és elszállítását bízza ránk!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (30) 251 9689Állunk
rendelkezésére!
Sittszállítás Budapest Sittszállítás Budapest

Sittszállítás Budapest

A bontási, felújítás, építkezési munkálatok sok hulladék keletkezésével járnak. A sitt, a törmelék tárolása mellett az is problémaként merül fel, hogy hogyan és hová történjen annak elszállítása. Ez azonban csak addig kérdés, amíg cégünket meg nem keresi.

Konténeres elszállítási szolgáltatásunk leveszi az Ön válláról ezt a terhet Budapesten. Nemcsak esztétikailag kell ezt a gondot megoldani, de az egészségügyi kockázatot is magában rejtő építési sitthez béreljen tőlünk lomos konténert! 


A lomos konténerekkel biztonságosan, a megfelelő helyre szállítjuk el az Önnél keletkezett sittet. 


Nemcsak kényelmes, hanem gazdaságos megoldás is egyben. Bízza ránk a hulladék elszállítását, és élvezze az építkezés vagy felújítás folyamatát!

Ajánlatkérés

Lomos konténer méretek

Különböző méretű konténerekkel rendelkezünk, így minden igényt ki tudunk szolgálni. Kiváló minőségű konténereinket kedvező áron, tetszőlegesen kiválasztott méretben  bérelheti tőlünk.

A 4 m³, 6 m³, 8 m³ és 10 m³-es méretek biztosítják, hogy minden mennyiségű lomot hatékonyan és biztonságosan tudunk elszállítani.

A konténereink a legmagasabb minőségi és biztonsági követelményeknek megfelelnek, és szakértői szemmel kiválogatott anyagokból készülnek. 

Számunkra nagyon fontos az ügyfeleink elégedettsége, így mindent megteszünk ennek érdekében, hogy kényelmes és megfelelő legyen a sitt elszállítása. 

Cégünk Budapesten, 4. 15. és 13. kerületekben, valamint Dunakeszin, Fóton és Gödön garantálja a legjobb konténer árat.

Lomos konténer méterek

Költözés vagy nagyobb felújítás?

Egy költöztetés vagy felújítása a tökéletes alkalom a garázs és a padlás kitakarításához. 


Amikor azoktól a haszontalan bútoroktól válik meg, amiket félrerakott, megfelelő méretű gyűjtőtartálya és annak elszállítására lesz szüksége.

Professzionális hulladékszállítás

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy kivételes szolgáltatást nyújtsunk Önnek.

Szakterületünk szakértőjeként az Ön vállalkozására vagy otthonára szabott és személyre szabott hulladék- és környezetvédelmi szolgáltatásokat kínálunk.

20 éves munkatapasztalat

Több mint 20 éve szolgáltatunk és gondoskodunk a magyarországi hulladékról, biztosítva, hogy a lehető legkörnyezetbarátabb és a jövőre összpontosító módon ártalmatlanítsák – a fenntarthatóbb holnap érdekében.


Lomos konténer bérlés 1 perc alatt!

Legolcsóbb lomos konténer bérlése

Legolcsóbb lomos konténer bérlése

Vállaljuk, hogy Budapesten, a 4. 15. és 13. kerületekben, valamint Dunakeszin, Fóton és Gödön garantálja a legjobb konténer bérlés árat adjuk a sitt elszállításához. 

Cégünk folyamatos, állandó akcióinak köszönhetően kedvező áron bérelhet lomos konténereket tőlünk! Forduljon hozzánk bizalommal, és mi garantáltan segítünk a sitt megfelelő elszállításában!

Konténer rendelés
Azonnali hívás +36 (30) 251 9689