Építési hulladék elszállítása

Otthoni, vagy üzleti, 4-12m³ konténer bérlés Budapesten és környékén. Szemetes konténer bérlés, sitt elhordás, vegyes hulladék-, murva-, kavics-, földszállítás, szóródó anyag (homok, sóder, murva, termőföld, kavics) konténeres szállítása.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (30) 251 9689Állunk
rendelkezésére!
Építési hulladék elszállítása Építési hulladék elszállítása

Építési hulladék elszállítása

Nem kell szakembernek lennie ahhoz, hogy szeméttárolót béreljen otthoni vagy környéki takarításokhoz. Akár barkácsprojektet végez, akár vállalkozót alkalmaz, vegye a saját kezébe a nagytakarításokat egyszerű és kényelmes lakossági szemétszállítási szolgáltatásainkkal! 

Az otthoni felújítástól kezdve a lakossági konténeres szemétszállításig segíthetünk megtalálni az Ön igényeinek megfelelő kukát a megfelelő áron, a költségkeretének megfelelő összeggel.

A helyszíni szeméttároló segítségével könnyedén megszabadulhat a konyhai és fürdő átalakításokból, tetőfedő projektekből, udvari átalakításokból és egyebekből származó hulladéktól. Béreljen egy kisebb konténert egyetlen fal leütéséhez, vagy egy nagyobb konténert egy többszobás ház, lakás átalakításhoz. Vegye fel a kapcsolatot csapatunkkal, hogy megtalálja a megfelelő lakossági szeméttárolót a projektjéhez!

Visszahívást kérek!

Konténeres építési hulladék elszállítás

A bontás és sittes konténer szállítás ára függ a konténer méretétől és a szállítás helyétől. Általában a konténer mérete 4, 6, 10, 12 vagy akár 35 köbméter. A szállítás távolsága is befolyásolja az árat, azaz a távolság növelésével a szállítási költség is növekszik.

Az általunk adott árak tartalmazzák a konténer kihelyezését, a hulladék elszállítását és a hulladék feldolgozását. A bontási hulladék ára fajtánként eltérő lehet, például a beton, a tégla és a vasbeton ára eltérő lehet egymástól. Az árak a térfogat és a hulladék fajtájától is függhetnek.

A bontás és sittes konténer szállítás árai óradíjas rendszerben működnek. Ez azt jelenti, hogy az ár az eltöltött idő alapján alakul. Az árak magasabbak lehetnek a hétvégéken és az ünnepnapokon, mivel ezek a munkanapokon magasabb bérleti díjakkal járnak. A pontos árak megismerése érdekében vegye fel velünk kapcsolatot!

Sittes konténer bérlés
Bontás, sitt konténer szállítás árak
Építési hulladék elszállítása

Építési hulladék konténer bérlés

Lomos konténert célszerű bérelni, ha nagyobb mennyiségű, nem használható tárgyat, bútort, szőnyeget vagy más hulladékot szeretnénk elszállíttatni. A lomos konténerek nagyobb űrtartalmúak, mint a sittes konténerek, és alkalmasak nagyobb volumenű hulladékok, például lakásfelújítások, háztartási nagytakarítások, vagy teljes lakásbelsők kivitelezésekor keletkező hulladékok elszállítására.

Fontos figyelembe venni, hogy a lomos konténerbe csak nem veszélyes, ártalmatlan hulladékot lehet helyezni el, mivel ezeket a konténereket általában az újrahasznosítás céljából hasznosítják. Továbbá, előzetesen érdemes felmérni, hogy mekkora konténert szeretnénk bérelni, és milyen időtartamra van szükségünk rá. A pontos árajánlatért és a bérlési feltételekért keressen minket telefonon a +36 (30) 251 9689 telefonszámon, vagy a kapcsolat menüpontra kattintva!

Lomos konténer bérlés

Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Kőbánya, Újbuda, Hegyvidék, Zugló, Rákosmente, Pestszentlőrinc-Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel, Budafok, Budatétény, Soroksár, Budakalász, Budakeszi, Csomád, Csömör, Dunakeszi, Erdőkertes, Fót, Göd, Kerepes, Kistarcsa, Mogyoród, Nagytarcsa, Őrbottyán, Pomáz, Solymár, Szada, Szentendre, Sződliget, Üröm, Veresegyház, Budapest 1. kerület, Budapest 2. kerület, Budapest 3. kerület, Budapest 4. kerület, Budapest 5. kerület, Budapest 6. kerület, Budapest 7. kerület, Budapest 8. kerület, Budapest 9. kerület, Budapest 10. kerület, Budapest 11. kerület, Budapest 12. kerület, Budapest 13. kerület, Budapest 14. kerület, Budapest 15. kerület, Budapest 16. kerület, Budapest 17. kerület, Budapest 18. kerület, Budapest 19. kerület, Budapest 20. kerület, Budapest 21. kerület, Budapest 22. kerület, Budapest 23. kerület

Vissza
Azonnali hívás +36 (30) 251 9689