Konténer rendelés Budapest

Konténerbérlésre akkor van szükség, amikor lakás-vagy házfelújításnál, építkezésnél keletkezett törmelékek, sittek, építési törmeléket el kell tárolni, vagy szállítani.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (30) 251 9689Állunk
rendelkezésére!
Konténer rendelés Budapest Konténer rendelés Budapest

Sittes, lomos konténer bérlés

Sok fejfájást tud okozni egy ház-vagy lakásfelújítás során keletkezett törmelék, sitt elvitelének megszervezése. Cégünk arra törekszik, hogy ezt a terhet levegye az Ön válláról. A sok sitt rengeteg helyet elvesz, és nemcsak a tárolása, de a szállítása is megoldandó feladat. Mi azonban segítünk!


Sittes, lomos konténer bérlés szolgáltatásunk által megszabadul a sittől, törmeléktől. Kényelmes, biztonságos megoldása az építési hulladékok elszállításának, ha konténereink közül bérel egyet Budapesten.


A konténerek különböző méretekben állnak rendelkezésére. A méretek kiválasztásánál lehetősége van az Ön számára legideálisabbat kérni, így az árak tekintetében is jól jár: annyiért kell csak fizetnie, amennyit valóban használ.


A sitt elszállításához cégünk kínált konténer bérlés lomos, sittes konténereket is tartalmaz, amelyek kifejezetten az építési, bontási törmelék szállítására szolgálnak. A lomos, sittes konténer bérlésével biztos lehet benne, hogy a hulladék elszállításra kerül, és megfelelő helyen, megfelelő módon fogják kezelni.


Ha a konténer bérlése mellett dönt, akkor spórolhatja meg a fáradságos és időigényes hulladék elszállítását, és több helyet szabadíthat fel az építkezés vagy felújítás során. Tehát nemcsak kényelmes, hanem gazdaságos megoldás is egyben. Bízza ránk a hulladék elszállítását, és élvezze az építkezés vagy felújítás folyamatát!

Ajánlatkérés

Konténer méretek

Kiváló ár/érték arányban kínálja cégünk a lomos, sittes konténereket.  Nemcsak kiváló minőségűek, hanem megbízhatóak is. Különböző méretű konténerekkel rendelkezünk, így minden igényt ki tudunk szolgálni. 

A 4 m³, 6 m³, 8 m³ és 10 m³-es méretek biztosítják, hogy minden mennyiségű lomot hatékonyan és biztonságosan tudunk elszállítani.

A konténereink a legmagasabb minőségi és biztonsági követelményeknek megfelelnek, és szakértői szemmel kiválogatott anyagokból készülnek. 

Az ügyfél elégedettsége mindig az elsődleges szempont számunkra, ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legjobb minőséget és ár-érték arányt nyújtsuk, ezért az Önök kényelme és elégedettsége érdekében cégünk a 4. 15. és 13. kerületekben, valamint Dunakeszin, Fóton és Gödön garantálja a legjobb konténer árat.

Lomos konténer méterek

Költözés vagy nagyobb felújítás?

Egy költöztetés vagy felújítása a tökéletes alkalom a garázs és a padlás kitakarításához. 


Amikor azoktól a haszontalan bútoroktól válik meg, amiket félrerakott, megfelelő méretű gyűjtőtartálya és annak elszállítására lesz szüksége.

Professzinális hulladékszállítás

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy kivételes szolgáltatást nyújtsunk Önnek.

Szakterületünk szakértőjeként az Ön vállalkozására vagy otthonára szabott és személyre szabott hulladék- és környezetvédelmi szolgáltatásokat kínálunk.

20 éves munkatapasztalat

Több mint 20 éve szolgáltatunk és gondoskodunk a magyarországi hulladékról, biztosítva, hogy a lehető legkörnyezetbarátabb és a jövőre összpontosító módon ártalmatlanítsák – a fenntarthatóbb holnap érdekében.


Lomos konténer bérlés 1 perc alatt!

Legolcsóbb lomos konténer bérlése

Legolcsóbb lomos, sittes konténer bérlése

Az Önök kényelme és elégedettsége érdekében cégünk az 4. 15. és 13. kerületekben, valamint Dunakeszin, Fóton és Gödön garantálja a legjobb konténer árat. Az állandó akciónk keretében kedvező áron kínálunk lomos konténereket, hogy Önöknek ne kelljen több helyen árajánlatot kérni, és ne kelljen a pénztárcájukat is terhelő árakat fizetni. Forduljon hozzánk bizalommal, és mi garantáltan segítünk a hulladékok elszállításában.

Konténer rendelés
Azonnali hívás +36 (30) 251 9689