Konténeres sittszállítás

Építési törmelék, sitt elszállításához a legegyszerűbb megoldást válassza! Cégünk konténeres sittelszállítás szolgáltatásával meglesz elégedve.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (30) 251 9689Állunk
rendelkezésére!
Konténeres sittszállítás Konténeres sittszállítás

Miért válassza a konténeres sittelszállítást?

A sittek, építési hulladékok és törmelékek elszállításának legkényelmesebb és legegyszerűbb módja a konténeres sittszállítás. Ez az a szolgáltatás, amelyet cégünk kínál Önnek a lehető legkedvezőbb lehetőségekkel és feltételekkel. 


Ha csak kisebb mennyiségű sitt elszállítására van szüksége, akkor kisebb méretű konténert tud tőlünk bérelni. Ugyanígy a nagyobb mennyiségnél nagyobb térfogatú konténerek állnak rendelkezésére. Választhat az alábbi konténer méretek közül:  4, 6, 10, 12 vagy akár 35 köbméter.

Cégünk vállalja a hulladék elszállítását is a bontás során keletkezett építési törmelékekkel együtt. A konténeres hulladékszállítás szolgáltatásunk révén biztosítjuk, hogy a hulladék elszállítása zökkenőmentesen és környezetbarát módon történjen.

Az ingatlanok felújításakor keletkezett építési  törmelék, sitt szállítása során a kiváló minőségű konténereinket megfelelő módon, a megfelelő helyszínre szállítjuk. Ön biztos lehet abban hogy a konténeres sittszállítás megrendelése megérte, minden megbízhatóan történik.

Az árak magukba foglalják a konténer kihelyezését, a hulladék elszállítását és a hulladék feldolgozását. Fajtánként eltérő lehet az építési, bontási, sitt termékek, például a beton, a tégla és a vasbeton ára.

Az árak a térfogat és a hulladék fajtájának függvényében változhatnak. A bontás és sittes konténer szállítás árai óradíjas rendszerre vannak kiszámítva.

Ahhoz, hogy pontos árakat adhassunk, vegye fel velünk kapcsolatot!


Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni? Kíváncsi, hogy mikorra tudunk konténert szállítani? Bizonytalan abban, hogy milyen konténert szeretne, hogy milyen összeggel kell számolnia? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 07:00 - 16:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (30) 251 9689

Szeretne írásban árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és töltse ki az 1 perces konténer-rendelő adatlapunkat!

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

Konténeres sittszállítás Pest megye egész területén!

Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Kőbánya, Újbuda, Hegyvidék, Zugló, Rákosmente, Pestszentlőrinc-Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel, Budafok, Budatétény, Soroksár, Budakalász, Budakeszi, Csomád, Csömör, Dunakeszi, Erdőkertes, Fót, Göd, Kerepes, Kistarcsa, Mogyoród, Nagytarcsa, Őrbottyán, Pomáz, Solymár, Szada, Szentendre, Sződliget, Üröm, Veresegyház, Budapest 1. kerület, Budapest 2. kerület, Budapest 3. kerület, Budapest 4. kerület, Budapest 5. kerület, Budapest 6. kerület, Budapest 7. kerület, Budapest 8. kerület, Budapest 9. kerület, Budapest 10. kerület, Budapest 11. kerület, Budapest 12. kerület, Budapest 13. kerület, Budapest 14. kerület, Budapest 15. kerület, Budapest 16. kerület, Budapest 17. kerület, Budapest 18. kerület, Budapest 19. kerület, Budapest 20. kerület, Budapest 21. kerület, Budapest 22. kerület, Budapest 23. kerület

Vissza
Azonnali hívás +36 (30) 251 9689