Építési törmelék elszállítása

Házak-és lakások felújítási munkálatainál, építkezésnél keletkezett hulladékok, építkezési törmelékek elszállításához kínálunk remek megoldást: béreljen tőlünk akkora konténert, amekkorára szüksége van, és mi el is szállítjuk a sittet!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (30) 251 9689Állunk
rendelkezésére!
Építési törmelék elszállítása Építési törmelék elszállítása

Konténer bérlése az építési törmelék elszállításához

Amikor építési hulladékok, építési törmelékek, sittek keletkeznek, a tárolás és elszállítás az egyik legfontosabb feladat, amely megoldásra vár. Cégünk vállal építési törmelék elszállítást nagyon kedvező lehetőségekkel és árakkal.


A lomok elszállítása azért is szükséges, mert a szabad helyek felszabadítása és az esztétikai rend megvalósítása mellett gondolnunk kell az egészségügyi kockázatokra is. 


Olyan megoldást kínálunk az építési törmelékek elszállítására, amely az Ön kényelmét és nyugalmát szolgálja. A sitt, törmelék, hulladék, lom mennyiségének megfelelő méretű konténer bérlése kedvező áron történik a cégünknél.  A bontás és sittes konténeres hulladék szállítás ára függ a konténer méretétől és a szállítás távolságától. A konténerek mérete 4, 6, 10, 12 vagy akár 35 köbméter.


Megfelelő módon, megfelelő helyszínre visszük az építési törmeléket.

Cégünk vállalja a hulladék elszállítását is a bontás során keletkezett építési törmelékekkel együtt. A konténeres hulladékszállítás szolgáltatásunk révén biztosítjuk, hogy a hulladék elszállítása zökkenőmentesen és környezetbarát módon történjen.

Nagyon fontos számunkra az  ügyfelek elégedettsége. Ennek érdekében folyamatos akciókat hirdetünk. 

A bontás és sittes konténeres hulladék szállítás ára függ a konténer méretétől és a szállítás távolságától. A konténerek mérete 4, 6, 10, 12 vagy akár 35 köbméter.

A cégünk által adott árak tartalmazzák a konténer kihelyezését, a hulladék elszállítását és a hulladék feldolgozását. A bontási hulladék ára fajtánként eltérő lehet, például a beton, a tégla és a vasbeton ára eltérő lehet egymástól. 

Módosulhatnak az árak a térfogat és a hulladék fajtájának függvényében. A bontás és sittes konténer szállítás árai óradíjas rendszerben működnek. 

A pontos árak megismerése érdekében vegye fel velünk kapcsolatot!

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni? Kíváncsi, hogy mikorra tudunk konténert szállítani? Bizonytalan abban, hogy milyen konténert szeretne, hogy milyen összeggel kell számolnia? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 07:00 - 16:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (30) 251 9689

Szeretne írásban árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és töltse ki az 1 perces konténer-rendelő adatlapunkat!

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

Építési törmelék elszállítása Pest megye egész területén!

Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Kőbánya, Újbuda, Hegyvidék, Zugló, Rákosmente, Pestszentlőrinc-Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel, Budafok, Budatétény, Soroksár, Budakalász, Budakeszi, Csomád, Csömör, Dunakeszi, Erdőkertes, Fót, Göd, Kerepes, Kistarcsa, Mogyoród, Nagytarcsa, Őrbottyán, Pomáz, Solymár, Szada, Szentendre, Sződliget, Üröm, Veresegyház, Budapest 1. kerület, Budapest 2. kerület, Budapest 3. kerület, Budapest 4. kerület, Budapest 5. kerület, Budapest 6. kerület, Budapest 7. kerület, Budapest 8. kerület, Budapest 9. kerület, Budapest 10. kerület, Budapest 11. kerület, Budapest 12. kerület, Budapest 13. kerület, Budapest 14. kerület, Budapest 15. kerület, Budapest 16. kerület, Budapest 17. kerület, Budapest 18. kerület, Budapest 19. kerület, Budapest 20. kerület, Budapest 21. kerület, Budapest 22. kerület, Budapest 23. kerület

Vissza
Azonnali hívás +36 (30) 251 9689