Konténeres szállítás

Az építkezések, ingatanok felújításánál keletkezett hulladékok elszállításának legkényelmesebb módja, ha konténert bérel. Cégünk készséggel áll rendelkezésére!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (30) 251 9689Állunk
rendelkezésére!
Konténeres szállítás Konténeres szállítás

A törmelék eltüntetéséhez béreljen tőlünk konténeres szállítást!

Minden lakás-és házfelújításnál, építkezésnél az egyik legnagyobb kérdés, hogy miként tároljuk, szállítsuk el a keletkezett sittet. Az építési törmelékek eltüntetésének legmegbízhatóbb módja, ha cégünk konténeres szállítását rendeli meg.

Nemcsak azért fontos a hulladék elszállítása, mert esztétikailag nem megfelelő, hanem azért is szükséges gondoskodni az elszállításáról, mert egészségügyi szempontból kockázatot rejt a sok lom.

Cégünknél kiváló minőségű konténer szállítást rendelhet meg. Különböző mennyiségű sitt, építkezési törmelék, lom elszállításához más-más méretű konténer szükséges. Nálunk éppen akkorát bérelhet, amekkorára szüksége van. Így a költségei is annak megfelelőek lesznek. 

Cégünk vállalja a hulladék elszállítását is a bontás során keletkezett építési törmelékekkel együtt. A konténeres hulladékszállítás szolgáltatásunk révén biztosítjuk, hogy a hulladék elszállítása zökkenőmentesen és környezetbarát módon történjen.

A bontás és sittes konténeres hulladék szállítás ára függ a konténer méretétől és a szállítás távolságától. A konténerek mérete 4, 6, 10, 12 vagy akár 35 köbméter. 

Az általunk adott árak tartalmazzák a konténer kihelyezését, a hulladék elszállítását és a hulladék feldolgozását. A bontási hulladék ára fajtánként eltérő lehet, például a beton, a tégla és a vasbeton ára eltérő lehet egymástól. Az árak a térfogat és a hulladék fajtájától is függhetnek.

A bontás és sittes konténer szállítás árai óradíjas rendszerben működnek. Ez azt jelenti, hogy az ár az eltöltött idő alapján alakul. 

A pontos árak megismerése érdekében vegye fel velünk kapcsolatot!

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni? Kíváncsi, hogy mikorra tudunk konténert szállítani? Bizonytalan abban, hogy milyen konténert szeretne, hogy milyen összeggel kell számolnia? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 07:00 - 16:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (30) 251 9689

Szeretne írásban árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és töltse ki az 1 perces konténer-rendelő adatlapunkat!

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

Konténeres szállítás Pest megye egész területén!

Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Kőbánya, Újbuda, Hegyvidék, Zugló, Rákosmente, Pestszentlőrinc-Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel, Budafok, Budatétény, Soroksár, Budakalász, Budakeszi, Csomád, Csömör, Dunakeszi, Erdőkertes, Fót, Göd, Kerepes, Kistarcsa, Mogyoród, Nagytarcsa, Őrbottyán, Pomáz, Solymár, Szada, Szentendre, Sződliget, Üröm, Veresegyház, Budapest 1. kerület, Budapest 2. kerület, Budapest 3. kerület, Budapest 4. kerület, Budapest 5. kerület, Budapest 6. kerület, Budapest 7. kerület, Budapest 8. kerület, Budapest 9. kerület, Budapest 10. kerület, Budapest 11. kerület, Budapest 12. kerület, Budapest 13. kerület, Budapest 14. kerület, Budapest 15. kerület, Budapest 16. kerület, Budapest 17. kerület, Budapest 18. kerület, Budapest 19. kerület, Budapest 20. kerület, Budapest 21. kerület, Budapest 22. kerület, Budapest 23. kerület

Vissza
Azonnali hívás +36 (30) 251 9689